سه‌شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
۰ نفر

به نظر می‌رسد که ما می‌توانیم بسیاری از مواد مغذی را به راحتی از گوشت دریافت کنیم، اما می‌توان آنها را از سبزیجات و مکمل ها نیز دریافت کرد.

چلوگوشت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، این روزها عادت کرده‌ایم که فرض کنیم رژیم گیاهخواری بسیار سالم‌تر از رژیم غذایی حاوی گوشت است اما وقتی یک رژیم غذایی متعادل با گوشت را در نظر می‌گیریم، این فرض چقدر درست است؟ ما در مورد مسائل زیست محیطی در مورد کشاورزی صنعتی گوشت و مسائل اخلاقی پیرامون کشتارگاه ها و موارد مشابه می‌دانیم. این حقایق اغلب بحث در مورد حذف گوشت از رژیم غذایی را به بحثی سیاسی تبدیل می‌کند، بحثی که خیلی سریع و ناخواسته به اخلاق تبدیل می‌شود.

مطالعات زیادی انجام شده است که به این نتیجه رسیده‌اند که رژیم‌های گیاه‌خواری و وگان منجر به کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، عوامل خطرساز متابولیک قلبی و برخی سرطان‌ها می‌شود. عدم مصرف گوشت نیز ممکن است به افراد کمک کند تا از بیماری سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنند و کلسترول را کاهش دهند.

مطالعات متعددی در مورد ارتباط بین گیاهخواری و طول عمر انجام شده است. برخی از مطالعات نشان می‌دهد افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، عمر طولانی‌تری دارند، اما یک مشکل وجود دارد و اینکه پژوهش‌ها اغلب ناقص هستند.

نکته مهم این است که اگرچه نشان داده شده است که گیاهخواران در مقایسه با گوشت خواران احتمال مرگ ناشی از همه علل مرگ و میر را کمتر می کنند، اما تحقیقات ثابت می‌کند که اغلب در طراحی مطالعات ناقص بوده‌اند.

سایر مطالعات نیز در مورد منصفانه بودن آنها مشکلاتی داشته‌اند. به عنوان مثال، اگر گروهی از گیاهخواران را در مقایسه با گوشت خواران برای بررسی سلامت آنها انتخاب کنید، این احتمال وجود دارد که گیاهخواران از کشورهای توسعه یافته باشند و از وضع مالی بهتری برخوردار باشند.

در گیاهخواران شاهد کمبود روی، ویتامین ب ۱۲ ، کلسیم و کراتین هستیم. نکته مهم بعدی در مورد رژیم گیاهخواری، این نگرانی وجود دارد که افرادی که عمدتاً از گیاهان استفاده می‌کنند در معرض سطوح بالاتر آفت کش ها و علف کش‌ها قرار بگیرند.

باید در نظر گرفت که آیا این افزایش مواجهه با آفت کش ها و علف کش ها برای بدن بدتر از مصرف گوشت حیواناتی است که با آنتی بیوتیک ها و هورمون ها پمپاژ می‌شود؟

به طور خلاصه، به نظر می‌رسد که ما می‌توانیم بسیاری از مواد مغذی را به راحتی از گوشت دریافت کنیم، اما می‌توان آنها را از سبزیجات و مکمل ها نیز دریافت کرد.

گوشت موجود در رژیم غذایی ما احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها را افزایش می دهد. اگر در مورد گیاهخواری هوشمندانه عمل کنیم، این احتمال وجود دارد که سلامتی ما در درازمدت مفید باشد به این شرط که ویتامین‌های مرتبط با گوشت را به صورت مکمل مصرف کنیم.

کد خبر 874030

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۳
    0 0
    از یک جهت چون این مطالعات توسط کشورهای اروپایی یا غیر مسلمان صورت گرفته بعلت استفاده از گوشت خوک در این کشورها درست است... اما اگر بین استفاده متناسب از گوشت گوسفند یا سایر حیوانات حلال گوشت در وعده‌های غذایی یا گیاه خواری کامل مطالعه صورت گیرد مطمئنن جواب چیز دیگری خواهد بود...